Wie wij zijn

Wie wij zijn

Kapsalon De Knip Corner verzorgt sinds 1977 het kapsel van dames en heren in Lelystad en omstreken. Wij bieden een plek waar je even helemaal kunt ontspannen en door onze vaste prijzen niet voor verrassingen komt te staan.

Ondertussen is de tweede generatie aan het roer en zijn wij met onze ruime ervaring op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen. Onze goed opgeleide en gemotiveerde haarstylisten nemen de tijd voor je en geven de juiste aandacht, zodat je je snel thuis voelt in onze prachtige salon.

Thuiskomen

Ontspan in een warme, rustieke en gezellige sfeer en geniet na binnenkomst van een heerlijk kopje koffie van Nespresso of kies uit onze ruime variatie aan luxe thee.

Kom luisterend naar de sfeervolle muziek tot jezelf en blader in onze gezellige zithoek in de stijlvolle leesportefeuille. Heb je een druk bestaan en werk je het liefst door tijdens een bezoek aan ons? Maak hierbij gebruik van onze gratis WIFI.

65+ korting

Voor iedereen van 65 of ouder hebben we een extraatje. Maak gebruik van onze speciale 65+ korting op maandag, dinsdag en woensdagochtend. Maak nu online een afspraak of neem contact met ons op.

Milieubewust ondernemen

De Knip Corner is zich bewust van het milieu en werkt daarom met energiezuinige apparaten en kent de voordelen van het scheiden van het afval. Ook werken we met leveranciers die uitsluitend ecologisch verantwoord produceren.