Scheren

Voor een tiptop verzorgde herencoupe, de meest comfortabele scheerbeurt, de perfecte baardtrim van Nederland en het beste scheeradvies ga je naar De Knip Corner.

Er is één plek in Nederland waar de (moderne) man tot rust komt en echt zich zelf kan zijn, Kapsalon De Knip Corner. Een drukke baan, een overvolle agenda, deadlines, optimaal presteren en een druk sociaal leven vraagt immers om goede ontspanning.

De Knip Corner is een voor mannen vertrouwde omgeving. Een plek van bezinning. Een moment van rust. De authentieke kapsalon is tegelijkertijd een scheersalon. Hier worden mannen geschoren. Hier worden mannen weer fris en glad. Hier worden mannen opnieuw geboren.

Nu boeken

Knippen en scheren op afspraak

In onze scheersalon wordt geschoren, aftershave behandeling, snorren gemodelleerd en baarden getrimd. Knippen en scheren doen we op afspraak. Last van huidirritaties tijdens en na het scheren? Of heb je vragen over het scheren? Kom langs en laat je adviseren door onze ervaren barbiers.

Wat houdt de Klassieke scheerbehandeling in?

Pre shave met warme doek. Glad scheren met gebruik van open mes, luxe scheerproducten en vervolgens aftershave met koude doek, talkpoeder en of cologne naar keuze.

Op zoek naar het juiste scheerproduct, scheerzeep, aftershave balm, scheerkwast of scheermes? In onze scheerwinkel vind je het grootste assortiment van scheer- en huidverzorgingsproducten voor mannen. Wij verkopen ook scheerartikelen en huidverzorgingsproducten, zoals:

 • Pre shave crème of olie;
 • Scheerzeep, scheercrème, scheergel en scheerschuim;
 • Aftershave, aftershave balm en moisturiser;
 • Shampoo, haarstyling, pommade en snor- en baardverzorging;
 • Scheerkwasten van dassenhaar, varkenshaar en synthetisch haar;
 • Moderne Gillette scheermessen, klassieke veiligheidsscheermessen of krabbertjes en open scheermessen;
 • Scheersets.

Drie tips van De Knip Corner

 1. Neem de tijd. Zeep de huid in. Bijvoorkeur met een kwast. Hiermee masseert u de huid en door het inzepen kan het baardhaar zacht worden.
  Bij een gevoelige huid adviseren wij u een pre-shave te gebruiken.
 2. Neem een scherp mes en scheer eerst met de baardgroei mee. Spoel regelmatig uw mes schoon. Voor een super glad effect, zeep de huid opnieuw in en scheer dit maal tegen de groeirichting in.
 3. Spoel de huid schoon. Eerst met warm water, dan met koud water om de poriën te sluiten. Breng dan een after shave aan om de poriën nog beter af te sluiten en de huid goed te ontsmetten. Gebruik bij de gevoelige huid geen after shave met alcohol. Kies dan voor een after shave balsem. Voor echte verwennerij (en als de huid dit toelaat) kiest u voor beide. Gun u zelf een moment van ontspanning. Daarna zult u extra zelfverzekerd de wereld in stappen met een gladde, goed verzorgde huid en een gezonde uitstraling.